dilluns, 4 de juliol del 2011

Campament d'estiu 2011 "Grimpamons i la volta al món" - Dia 03

Avui, diumenge 3 de juliol, la volta al món de l'AE Grimpamons ha fet parada a Suïssa. El dia ha començat molt puntual i també molt mullat, dues característiques d'aquest petit país centreeuropeu. Així és a dos quarts de vuit la megafonia autònoma del campament ja començava a fer estralls... i just quan començàvem a esmorzar el cel ha fet la primera "pixaradeta" (nosaltres hem marxat amb la tercera). Han estat petits ruixadets de petita intensitat i curta durada, però just el necessari per a què les unitats de llops i pioners no anessin a la piscina, no obstant, els valents dels raiers si que han sortit ha fer la seva ruta planificada d'uns 6 km.

Els intendents sempre estan currant i pensant noves idees...
Aquí veiem a l'Albert amb una bona idea!!!!

Els claners estan "fent servei" i estan fent de caps de suport a unitats
i col·laborant com a intendents.

Alguns han fet tard i s'han hagut de guanyar l'esmorzar

Trobareu més fotos d'aquest dia al següent enllaç: Àlbum fotos Picasa

Seguirem informant...

3 comentaris:

  1. les meves felicitacions... m'agrada l'idea de poder compartir l'experiencia amb nosaltres.
    disfruteu.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias por seguir con este canal de comunicación! Es fantástico! ..y a todo eso ¿en Suiza qué comen? Chocolate Milka y los agujeros de los quesos? Que lo sigáis pasando bien! Un abrazo a todos!

    ResponElimina
  3. Bona nit, Joke, la xocolata la varem menjar el diumenge pel matí després de viatjar del Marroc a Suïssa, però tranquils que era "de llet" i Lindt.

    ResponElimina