dilluns, 4 de juliol del 2011

Campament d'estiu 2011 "Grimpamons i la volta al món" - Dia 04

Hola pares i mares!!! Avui ens hem despertat i ens hem trobat a Gàmbia i hem tingut la mala pota de que allà estan en època de pluja i ens ha plogut pel matí i per la tarda, però això no ens ha aturat i hem fet unes quantes activitats relacionades amb la zona com tir amb javelina, etc... Pel que fa a la pluja tranquils, tot ha aguantat i estem tots bé, amb una mica més de fred però esperançats perquè el meteocat diu que demà farà sol i potser podrem anar una estona a la piscina!!!

Per dinar hem fet tortites amb llom i per sopar arròs amb carn.

Demà més noticies, a veure on ens portarà la màquina tele-transportadora!!!

4 comentaris:

  1. Bon dia, nois y noies! Moltes gracies per las noticies desde Gambia! Espereme que tingueu un bon dia com diu el meteocat i pugeu anar a la piscina!

    ResponElimina
  2. Quina tranquilitat que es respira pel poble amb aquesta gent de campaments... i quanta feina contestant missatges pel Facebook, ahhh que no teniu cobertura. Ja deia jo que la xarxa anava més ràpida i lleugera!!!!

    ResponElimina
  3. massa tranquilitat J ... sembla que estic vivint en una altra casa... en un altre poble.... que "jo" també soc una persona diferent ..... ELS NECESSITO JAAAAAAAAAAAAAA...

    ResponElimina